Házirend

Szeretettel várjuk Önöket!

Gárdony méltán lett közkedvelt turista célállomás minden korosztály számára, hiszen a Velencei tó mellett rendszeres kulturális programokkal, szórakoztató rendezvényekkel, koncertekkel várja az idelátogató vendégeket.

White & Bright Apartman Házirend

Foglalás

A leadott foglalás csak az apartman írásos visszaigazolásával érvényes.

Lemondás

Az érkezést megelőző 15. napig a foglalás értéke visszafizetésre kerül, az érkezés előtti 14 napban felszámoljuk. Lemondás vagy meg nem érkezés esetén a kötbér mértéke a befizetett összeg 100%-a. Ez alól kivételt képez az OTP Szép kártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya, K&H Szép Kártya. Előbbiekkel való előlegfizetés esetén nem áll módunkban pénzvisszafizetés.

Bejelentkezés

A legkorábbi érkezés időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:30. Kijelentkezés napján a szobát köteles a vendég elhagyni 10:30-ig, ha a vendég az apartman telefonhívására, kopogtatásra nem reagál, úgy az apartman munkatársai 10:30 után bármikor bemehetnek az apartman területére. A szoba későbbi elhagyása esetén az apartman jogosult a szerződésben meghatározott felárat felszámítani, mely minden megkezdett óra 6000 Ft./apartman.

A vendég a további tartózkodása ellenértékét legkésőbb az apartmanból való végleges távozása előtt köteles az apartmanban kiegyenlíteni.

Fizetés

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése távozás előtt történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni. Előleg fizetendő, mely a foglalási összeg 50%-a, foglalástól számított 3 munkanapon belül szükséges a foglalás összegét banki átutalással, SZÉP kártyás internetes fizetéssel kiegyenlíteni. Fizetetlen szoba esetén a foglalás érvénytelen.

Fizetési módok: készpénz, bankkártya, Szép kártya (MKB, K&H, OTP).

Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni!

Szobák, berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni. A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg, hogy a villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.

Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze felénk, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.) Az apartmanok teljesen felszereltek, ezért kérjük vendégeinket, hogy az apartman átvételekor a szobaleltár teljességét aláírással igazolják. Amennyiben a leltár ellenőrzése során eltérést vagy kárt észlelünk, a hiányzó vagy sérült eszközök értékét számlájára terheljük.

Személyenként biztosítunk 1 db fürdőlepedőt , 1 db törölközőt , 1 db kéztörlőt és ágynemű garnitúrát huzattal.

Étkezés

Az apartmanok ellátás nélkül értendők. A legközelebbi éttermet 400 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot 1.5 km-re találja. A konyha teljesen felszerelt, elektromos főzőlap, mikrosütő, kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző, elektromos grill ami kültéren illetve beltéren egyaránt használható.

Biztonság

Az apartman épületben és annak külső és belső (udvari) környezetében a vendégek és az apartman vagyon- és személybiztonsága érdekében zártláncú kamerarendszert üzemeltet, amely napi 24 órában, folyamatosan készít és rögzít felvételeket.

Tűzvédelem

A vendég tűz esetén köteles a szobában kihelyezett menekülési útvonalat, illetve a helyszínen lévő tűzoltó utasításait követni. Tűzoltó palackok az apartman folyosóin, emeletenként találhatók. Tűz esetén a vendég köteles haladéktalanul riasztani az üzemeltetőt. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért apartmanunk nem vállal felelősséget.

18 év alatti vendégek

14 éven aluli gyermek csak szülői vagy más, általa megbízott cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat az apartmanban. A gyermek kísérői felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért.

Parkolás

Autóikkal az apartman mellett erre a célra kijelölt saját fedetlen parkolóhelyen van lehetőségük.

Kisállat

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy az állatbarát vendégeink felár ellenében kistestű házi kedvenceiket is magukkal hozhatják.

Dohányzás

A White & Bright Apartman nemdohányzó szálláshely, ennek értelmében az apartman zárt helyiségeiben, közösségi területein, valamint az apartman tartozó teljes nyílt területen – a dohányzásra kijelölt helyek kivételével – tilos a dohányzás, illetve az elektromos cigaretta használata.